Pawngsual Story Mizoram






































Kathua rape case an tih chu Jammu & Kashmir-a cheng hmeichhe naupang kum 8 leka upa, ruk bo a, pawngsual hrep hnu a thahna chungchang leh a hnu lam thu kal zel chanchin a ni ber a. Pawngsual tawktu hian fa 2 nei in chhungkua in an awm a, vawiin khan buhfai la…. 'Kan lei tum kan thulh lo' tiin Turkey lal chuan a sawi. 6, Sep 17, 2012 - Free download as PDF File (. Zoram buai hma engemaw hunlai khán chhim lamah sawn ramhuai pai an awm fo mai a. VAI SIPAI NUPUI ZUALPUII THLARAU KHA Apuia Tochhawng Kum 1986 thitin thla chawhnu lam a ni tawh a. *Phone a thilbo video, pic, etc. A remchan em bawk avangin Tahan Kalaymyo rawn tlang nghal an duh hle a. Pu Lianlura thih hma thla 2 ah khan a nupui leh a fanu te chu motor accident in an lo thi tawh a. July 16, Inrinni, chawhnu dar 2 vel khan Sateek khua,mi nu chu Aibawk khua Lalmuana kum 25 vel s/o Tlangmawii fapa chuan a pawngsual a, Lalmuana hi Sateek VDP ten an man nghal a, Kulikawn Police hnenah hlan nghal ani. He hna hi Great Sports Infra India Pvt. Mizoram Mizoram Presbyterian Kohhran Synod chuan Zu chungchanga kan dinna leh Total Prohibition/MLT P Act, Act , 1995 chungchanga kan ngaihdan hi puanthar leh \ulin kan hria a ni. Hmanah chuan chhungkaw kim takin "sem sem dam dam eibil thi thi" tiin in huphurhna awm hauh si lo hian kan awmkhawm tel tel thin a. Mizo sex story ngaihnawm. The largest city in the states, but still very remote. PDF siamtu AWR & Communication Department Media Evangelism Mizo Conference of Seventh-day Adventist Church Seventh-day Tlang, Aizawl, Mizoram Contact: 0389-2345377 Email: [email protected] Mizoram sorkarin Sairang thlenga rel luhtir a tum a, kum tir lamah chief minister chuan a dodaltute a hlawhtling dawn lo tiin a sawi. Lammuala. Top 5 Weird WW2 German Prototypes That Actually Flew - Duration: 23:50. O Scribd é o maior site social de leitura e publicação do mundo. tunkar ah rawntih chhuah ngei ka duh si a thu tiam ani sia, chuan Tha in tih chuan Ilo. P) dodal na an tawk nghal a, Ni mahse hei vang hian an market hawn tur hi an thulh phah dawn chuang lo tih an market manager chuan kan palai a hrilh ani, M. DT I zai \hin amaw. KOHHRANIN CHONA A HMACHHAWN THENKHAT (He thuziak hi X-Mas chawlhkar, 2014 a ka ziah a ni a. The Iron Armenian aka G. Mizo nula chhu hur. Thakthing Veng atanga kea Mission Veng panna kawng lam, Minister hlui, RL Vala in bula Zonunsanga inhnuai kawng ân-a bike dahna garage-ah nimin chawhma dar 10:30 Zomuanpuii hi thi-in hmuh a ni a, pawngsual nia hriat a ni. KOHHRANIN CHONA A HMACHHAWN THENKHAT (He thuziak hi X-Mas chawlhkar, 2014 a ka ziah a ni a. Kathua rape case an tih chu Jammu & Kashmir-a cheng hmeichhe naupang kum 8 leka upa, ruk bo a, pawngsual hrep hnu a thahna chungchang leh a hnu lam thu kal zel chanchin a ni ber a. Kum 2004-2005 chhung khan rape case-64 a awm a, 2005-2006 khan-39, molestation-2004-2005 khan case-87, 2005-2006 chhung khan case-53 lai a awm hman bawk a ni. Pawngsual tawktu hian fa 2 nei in chhungkua in an awm a, vawiin khan buhfai la…. Mizoram a kan mithiam hmasate chan chin kan chhiar a, kan hmuh thin ‘Harsatna’ ang chi pawh a lo tawk ve nasa hle mai. Mizoram aiawhin Chief Secretary Arvind Ray an hming a ziak a, HPC(D) aiawhin HPC(D) Chairman Pu H. Ban ah, numei khat amah utna tellou a pasal in a luppih (sexual intercourse) aleh Pawngsual/rape a kichi. SIR MAMA BY Nunui Franky Hmar "Mama, mama I sual lutuk engvangin nge heng thil sual hi I tih, keimah vang ami, min ngaidam rawh aw, ka ti hawm hawm a" ka beng bulah zawi set hian "ka hmangaih che" ati tham tiak a, a chat thla zui. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34. Heng university-te hi Mizoram Police Service Rules, 1997-a a lan dan a ni a; Schedule II-ah List of Universities Approved by the Government of Mizoram tia dah a ni. STROKE leh HEART ATTACK laka fimkhur a ngai ta ***** ZONET Cable TV - Zoram Kalsiam Programme in tunhnaia 'Stroke leh Heart Attack' chungchanga Dr Eric Zomawia, Dy Director cum State Nodal Officer NCD leh Dr Debby Lalremruati Cardiology dept. Mizoram Sorkar leh Hmar Peoples Convention (Democratic), HPCD chuan vawiin khan State Guest House-ah Inremna thuthlung an ziak a. P hullen MHIP ten tukin 4. Kawng hrang hranga chhutin Mizoram chhung ngawta ramhuai 'population' tam tawh tur zia hi rura tak a ni. Guns, Money, Sugar Sex Hei hi i unaupa Henrya anih hi, Henry hei hi Mosesa anih hi aw, Thla 5 in Mosesa hi a naupang zawk nangin a lian zawk a, In u buai duhlo mai rawh u, Miriami hi in duat hle tur ani tiin kapa chuan a ti duam duama,. A remchan em bawk avangin Tahan Kalaymyo rawn tlang nghal an duh hle a. Awareness that tâwk loh avangin innei record hi a la mumal vak lo va. A zo satliah mai ni lovin, tuma tluk rual loh in Mizoram pumah. Aizawl, the scenic capital of Mizoram, with its surrounding area and the rest of the state have been developed to meet the influx of domestic and foreign tourists. Top 5 Weird WW2 German Prototypes That Actually Flew - Duration: 23:50. lungphun dangdai mizoram mi. Heng university-te hi Mizoram Police Service Rules, 1997-a a lan dan a ni a; Schedule II-ah List of Universities Approved by the Government of Mizoram tia dah a ni. Amaherawhchu, kan Pathian ngeiin 'rallak sum' hmanga mi a tanpui duh lohzia chu kan hmuh kha ( a bung leh chang ka hrechhuak zo ta lo). ngaiteh kilkhat ah chuan kha ks ngei maikha a bialpa ni ngeitur nen chuan anlo lamdun a. Ka hritlang deuh a Khawngaih takin min lo hrethiam dawnnia. Mary’s School a kai sinlaite leh sinsaktu te kikal a kitheihsiamlouhna khenkhat ziak in tuzing in sinlai khenkhat kiphin in sinlai naupang school kai dia kuante sawlkik uhi. Chapcharkut kan hman ni a sak chhuah leh a nih takah khan belh chian chakna leh thangthar te hriat a chhawpchhuah atan ka it em avangin, he hla phuahtu Pu R. nghal, khum ah ka mut tir a, a pang te chu a sa vur a, a khua a sik sang hle bawk, a bul ah chuan zahtheihloh chhuah in amah si chet in ka mu a, ka kuah hle hle bawk. What I see, What I think Tluanga http://www. *Phone a thilbo video, pic, etc. Aizawl Civil Hospital te a kawmnaah hengte hi mipuiin kan hriat atan pawimawh leh doctor thiamte sawi a ni. Real life MIZORAM 72,143 views. Ramhuai Keimi Ramhuaite hi an duh chuan ramsa chi hrang hrang an chang thei. A thenin an be ve hrim hrim chak a, inthlahrung tak chung te'n phone-ah an lo bia. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation. Blue Mountain: The Highest peak in Mizoram, The Blue Mountain (Phawngpui) is situated in Chhimtuipui district overlooking the bend of the river Koldyne (Chhimtuipui) close on the state's border with Myanmar. Traveling in Mizoram, not unlike in any other mountainous regions, is pain staking and little hazardous at times, but it has its own rewards. Lamka Aug 17: Tuibuang a St. Mizoram has produced a rich array of talents for Indian football down the years and the likes of striker Jeje Lalpekhlua, midfielder Lalrindika Ralte all hail from the princely northeaster-state. RAMHUAITE LEH MIHRINGTE INPAWLNA Ramhuaite leh mihringte inkarah hian mipat hmeichhiatna (sex) hi a inhmantawn theih em? He zawhna hi hmasanga mite pawhin an lo zawt tawh ṭhin. Mizoram Larsap Pu Vakkom Purushothaman chu ni hnih awh,(October ni 29 leh ni 30) Larsap te intawhkhawmna 'Conference of Governors' Rashtrapati Bhawan, New Delhi a neihah a tel a,thusawitu Mizoram Larsap chuan Mizoram chu Hmarchhak biala state ralmuang ber, Peace Accord ziah ni atanga kum sawmhnih panga chuang zet a ral hnu pawha remna leh muanna in nghet taka zung a kaih tlatna ram anih. Nimahsela, pakhat mah phur thleng lovin, a tawp a tawpah phei chuan, sawrkarin a ban ta nghe nghe a ni awm a. The main focus of this update is the transition of the aircraft's coding from the SASL plugin to C++ (instead combined of SASL & basic X-Plane FMS). Lammuala. by the way this is a true story. Pawngsual tawktu hian fa 2 nei in chhungkua in an awm a, vawiin khan buhfai la…. Cui’ zan ih an buainak ihsin Mizoram Chief Minister ṭum hnih rori rak ṭuan dahtu Ex-CM T Sailo ih tupa Zodinliana Sailo le a rualpi pakhat R. I hna vanga Saihaa i zin hlan khan zantin min pawngsual thin. Mizoram leh Artificial grass : Mizoramah pawh Sport Minister remhriatnain Lammuala Artificial Turf phah hna chu October, 2010 khan tan a ni a, February 28, 2011 khan a hawnna inkhawm puitham tak neih a nih kha. Ka pa chu Dr. Pathian in rem a tih chuan dawr lian tak siam ka la tum ani. pdf), Text File (. If you liked or unliked Mizo inlu music, please comment and review for Mizo inlu's hd mp4 videos or mp3 songs as per as below comment box. Rubber chi supply tura kan kal dawnah pawh ka nupui nen chuan. a lan danah i biaknu hi kamtam chi a nih duh hmel ka ti keichu ni ila mi vawikhat hmuhna ah hetiang thleng2 hian ka ti2 pui ka ring lo. Vincy Chhangte hla hrang hrang kawleksawn A na asin A tàwpah chuan An helh ngei ang Changkânna khawvêl Chhe lo mai mai Chhuak ila zanin chu Chhungkua aṭang Dinthar veng Duhthu ka sam sual Eng party…. Jubilee kalte hi sawrkar phalna ngeiin Mizoram mawtawrin Hakhaah an kal a. Ka hmelma huat ber pawh nise, hmeichhia tawh phawt tawnah ka duh lo vek. Mizoram sorkarin Sairang thlenga rel luhtir a tum a, kum tir lamah chief minister chuan a dodaltute a hlawhtling dawn lo tiin a sawi. Ka sawi zel lo mai ang, ka sawi tum takah kan lut tawh ang e. Aizawl, the scenic capital of Mizoram, with its surrounding area and the rest of the state have been developed to meet the influx of domestic and foreign tourists. Manmohan Singh hi, Gurmukh Singh leh Amrit kaur te nupain, ni 26 September 1932 ah Punjab rama, Gah hmun a an neih a ni. A zo satliah mai ni lovin, tuma tluk rual loh in Mizoram pumah. Mizo thalai kan than harh a hun ta, khua a tlai hma hian. Assam Forest Department hnuaiah Range Officer-in ka thawk a, kan Headquarters chu Haflong a ni a, Mikir Hills District(tunah chuan Karbi Anglong District a nit a) leh North Cachar Hills District bial enkawl turin min dah a, ka awm hma deuh kum 1975 vel kha chuan Conservator of Hills, Shillong-in. Genuine News for Genuine People. *Phone a thilbo video, pic, etc. We provides Mizo inlu's songs in formats like mp4, hd, webm, mkv, flv, wmv, 3gp, wav, mp3. Hun leh nite an liam zel a, Ruati paw'n pawl-12 chu a zo ve ta. ka hriat zawng chu pawngsual ni lo a sex hmang pangngai an ni tih kha. Kum 2004 December 26-a tuifinriat tui fâwn nasa tak mai tsunami a thlen khan ram hrang hrang 14-ah mihring 230,000 zet an thi a nih kha. An thleng thui zel a, chu chu an chhunzawm zel a, hmuntinah hmeichhe pawngsual sawi tur a awm ta a, a \henah chuan mipate pawh an pawngsual nia sawi a ni. THE DEPENDANT. Mizoram mai a ni lo, Mizoram pawn thlengin "thianite" hi kan kat nuk tawh mek a ni. Jasobanta Singh, SDOT/BSNL, CCpur in hilhchian hi. Humhima a ni a, Mizoram a private hospital hmasa. Mary’s School naupangte kiphin, KSO in student te zuih ding thupuan bawl. Story #Pic#Video. by the way this is a true story. 2018 zing khan an member pui, Nula duhawm takmai chunga thil rapthlak tak PAWNGSUALNA thleng pawi antihzia entirnan leh thilsual lian tak Pawngsual tu a puh JC Sangzuala (Pa Mapuia)(34) S/o Zopuiliana tia hriat Phuaibuang khua, hi a phutawk hremna pek a nih ngei theih nan member thahnem takin kawng an zawh. Mizo nula chhu hur. DIKTAWN 2012, MARCH (VAU THLA) Page. Mizoram Mizoram Presbyterian Kohhran Synod chuan Zu chungchanga kan dinna leh Total Prohibition/MLT P Act, Act , 1995 chungchanga kan ngaihdan hi puanthar leh \ulin kan hria a ni. Mizo Sex Story - Zanlai Thlifim. Postmortem result a alan danin Nula Laldinpuii hi pawngsual a thah zui niin alang a,a nghawngah engemaw a na taka hren niin thaw chham a thi a ni. 2018 a,khawvel a india ram leh mizoram a thil lia 2018 a khawvel,india leh mizoram a thil lian tham singaporean model chu ktv a,a zai laiin a thi,mi p helipcopter service & rate thar 2018; kum 12 chhung a fanu ruang dahṬha tu; vur tui khal tang/tla pitar a chhanchhuak. KAN PA THIANPA IN MIN LU eps 1-3 by Zo Pasaltha Kan pa hi pa lian vak lo, cher lam a ni a, pa ngaihsam tak a ni bawk. luk rawn hi a lo nuam a, mahse ka duh ngai lo, zang lian hi a nuam a, mahse ka pasal zang bak ka it ngai lo. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. ka hriat zawng chu pawngsual ni lo a sex hmang pangngai an ni tih kha. Top 5 Weird WW2 German Prototypes That Actually Flew - Duration: 23:50. Ngaina lo chuan like lo mai ila. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. Zu leh Drugs ngawlvei zingah phei chuan ramhuai hmu an tam em em reng a, ramhuai chanchin a chuan tawh chuan chanchinbute hi hralh a kal phah hle tih editor ṭhenkhat chuan an sawi. Tunlaiah chuan kan mizo hmeichhia te hian a story chhiar leh a video nei kan tam ta. Sipaite chu Mizoram luhna kawngpui awmchhunah chuan an rawn lut ta \hup \hup mai a, an thlen chin apiang chu an rawk a, mipui an sawisa a, hmeichhia an pawngsual bawk. RAMHUAITE LEH MIHRINGTE INPAWLNA Ramhuaite leh mihringte inkarah hian mipat hmeichhiatna (sex) hi a inhmantawn theih em? He zawhna hi hmasanga mite pawhin an lo zawt tawh ṭhin. Vawi khat chu ka notification-ah chuan Mawitei Posted in LOVE STORY LEH HMANGAIHNA LAM SAWINA GROUP tih a rawn lang a, biak tur dang an awm loh avangin kan check a, mawite-I chuan “a ngaihzawng nen a tette atanga inkawm chho an nih thu te, an inngaihzawn chhoh dante, enge maw ho te te a an intih thinrim dan leh a hmangaih leh hmangaih loh a hriat lohte, midang ngaihzawn san a duh chuang loh. The MNF, a militant outfit-turned political party, was in power in Mizoram for 10 years from 1998 to 2008. P hullen MHIP ten tukin 4. by JoJoiii. Mary’s School a kai sinlaite leh sinsaktu te kikal a kitheihsiamlouhna khenkhat ziak in tuzing in sinlai khenkhat kiphin in sinlai naupang school kai dia kuante sawlkik uhi. Chapcharkut kan hman ni a sak chhuah leh a nih takah khan belh chian chakna leh thangthar te hriat a chhawpchhuah atan ka it em avangin, he hla phuahtu Pu R. Mahni intihlum te a thleng nasa hle. Harhfima rilru hman theihna a tihtlem avangin sual buru pui pui tih a awlsam phah. 2018 a,khawvel a india ram leh mizoram a thil lia 2018 a khawvel,india leh mizoram a thil lian tham singaporean model chu ktv a,a zai laiin a thi,mi p helipcopter service & rate thar 2018; kum 12 chhung a fanu ruang dahṬha tu; vur tui khal tang/tla pitar a chhanchhuak. TargetP LITTLE EARTHQUAKE True story Ka hun tawn ang hi tuma tawn ve atan ka duh lo. O Scribd é o maior site social de leitura e publicação do mundo. Rambuai avangin hrehawm tam tak kan tuar a, mi tam tak ramtuileilo in an awm a, chhungkua kan in chan a, in leh lo kan chan a, kan duh vang reng nilovin, india sawrkar in a ram mipui zing a, a bomb awmchhun ni turin a ramchhung a cheng Mizo mipuite jet fighter in min bomb a, nu nau in an tuar nasa em em a, kan mizo hmeichhia te vai sipaiin an pawngsual a nih kha, hruaikhawm kan ni a, he kan. Sawi loh tluan mai ka duh laiin thudik hi hria la, min huatna pawh a ziaawm ka ring deuh a. Mizoram a kan mithiam hmasate chan chin kan chhiar a, kan hmuh thin ‘Harsatna’ ang chi pawh a lo tawk ve nasa hle mai. Kum 2004-2005 chhung khan rape case-64 a awm a, 2005-2006 khan-39, molestation-2004-2005 khan case-87, 2005-2006 chhung khan case-53 lai a awm hman bawk a ni. Mahse, kan ti lawk ang e, khatiang taka pawngsual ka han tawk kha hrehawm ka la ti reng mai. We provides Mizo inlu's songs in formats like mp4, hd, webm, mkv, flv, wmv, 3gp, wav, mp3. Real life MIZORAM 405,111 views. Pawngsual, nupui sawisak leh thah thu te bakah zirna in thenkhata naupang lo khawih mai mai duh thawm te kan hre ta fo mai. Guns, Money, Sugar Sex Hei hi i unaupa Henrya anih hi, Henry hei hi Mosesa anih hi aw, Thla 5 in Mosesa hi a naupang zawk nangin a lian zawk a, In u buai duhlo mai rawh u, Miriami hi in duat hle tur ani tiin kapa chuan a ti duam duama,. GUWAHATI, September 2: An inneih Ni ah a pasal a țhian ten an pawngsual rawn niin hmeichhe pakhat chuan police ah complaint a theh lût. Pawngsual tawktu hian fa 2 nei in chhungkua in an awm a, vawiin khan buhfai la…. khatia mipa dang nen ka hmuh khan ka thinur a,a taksa a kuah ka hmuh khan ka lum pup nia mawle hahthlak mange. KA PA HRAWN NEN true story ***** Inbox ațanga ka dawn ka edit hmanlo hman hunah ka edit ang. la subscribe lo anih chuan khawngaih tak in min. IT S YOU By floria laldansangi 19 ZOTHANAPOV Bawih in a pa chungchang a sawilai a Malsawm in pan hnaih a tun chu ka pawt let dawrh, rum lutuk a min melhin, he thil hi i ruahman na ani tiraw?. I hna vanga Saihaa i zin hlan khan zantin min pawngsual thin. Mi thenkhat leh chuan, "Mi kan pawngsual a, Pathian pawi kan sawi lohte chuan," tiin mahni an inthiam mai thin. Mary’s School naupangte kiphin, KSO in student te zuih ding thupuan bawl. He Page hi Mizo mipuite'n dan kan zir ho na leh dan lama harsatna kan neihte inpuih tawnna tura siam a ni. Entu kan ngah dan en hi chuan kan rama pawngsual leh sex hman khawlohna hluar zual zel hi a lo mawh hauh lo tih hi alang reng mai a nih maw. Ruati pawh pawl-12 a ni ve ta. Story #Pic#Video. Kan khua chu Mizoram. Kei hi kanu kanu in mipa mi pasal pawmlai laka kanu in min hrin ani a, Unau pahnih kan ni a kanau nen hian pahran kan ni kumruk mi kanih hian ka nu hian pasal min neihsan a, chhungkhat mumal kan neihloh avangin kan chhungte tho kan kar chu hlatak ani tawh a chumi te inah chuan kanu chuan min kalsan a. Heta sual, dan bawhchhiatna ni si kha khu lamah chuan phal a niin, dan bawhchhiatna a ni ve lo. Mizansun, August 17, 2018, zan lam ah khan Burma mi Theiva khua ah um ih rel-aw cun Saiha le Ziro lakih an feh rero lai, an tomi Sumo dunglam ih to tleirawl fala kum 12 mi parah zoh mawilo zetin a cangvai ih, pawngsual tum ih cangvai a si le silo cu theifeng a si lo. The Iron Armenian aka G. pdf), Text File (. Aizawl, the scenic capital of Mizoram, with its surrounding area and the rest of the state have been developed to meet the influx of domestic and foreign tourists. Mizoram leh Artificial grass : Mizoramah pawh Sport Minister remhriatnain Lammuala Artificial Turf phah hna chu October, 2010 khan tan a ni a, February 28, 2011 khan a hawnna inkhawm puitham tak neih a nih kha. A chhungten an hriat hunah engtin nge ni ta ang, tawngtheilo a nihna behchhan in an sual duh phei chuan Jail ah hial min tantir thei, a nih loh vek pawn mualpho tawpkhawk in kan mualpho ang, engtin nge ka tih tak ang Sawmzeli min hmangaihna hi khawvel in an hre vek bawk silo, Tawngtheilo a nih vang a pawngsual ah pawh min puh thei, Chanchinbuah. com/profile/03699787669427350240 [email protected] 320 kbps ~ Mizoram Times. Nu, kum 13 ka nih khan ka pahrawn khan min hrairui a. THE DEPENDANT. NAUPANG KAIHHRUAINA. Harhfima rilru hman theihna a tihtlem avangin sual buru pui pui tih a awlsam phah. Kum 2013 ah Burma ah Rubber chi supply inkan kal a,tah chuan Burma sipaiin min man ta kha a ni zawk. NAUPANG KAIHHRUAINA. There have been numerous debates on the subject of rape in Mizoram but the points that have been discussed and brought out in the open are often very narrow. 2018 a,khawvel a india ram leh mizoram a thil lia 2018 a khawvel,india leh mizoram a thil lian tham singaporean model chu ktv a,a zai laiin a thi,mi p helipcopter service & rate thar 2018; kum 12 chhung a fanu ruang dahṬha tu; vur tui khal tang/tla pitar a chhanchhuak. Mizo sex story ngaihnawm. Kum 14 mî a nihin sâwn a pai a, mahse, he a fa pâi hi a pian hnu rei vak lovah a thi ta hlauh zâwk a. 6,360 likes · 30 talking about this. India ram dan siamtu Legislature chuan pawngsual leh a kaihnawih hremna dan chu siamthain The Criminal Law (Amendment) Act, 2018 chu kan dan hmanlai mek Indian Penal Code, 1860, The Indian Evidence Act, 1872, The Code of Crimnal Procedure, 1972 leh Prevention of Children from sexual Offences Act, 2012 ti danglamin, President in August 11, 2018-a a pawmpui hnuah hemi. Lamka Aug 17: Tuibuang a St. I request all student of the Zo`s to come out and fight corruption,Non-justice and the fail vision in our land. May 2, 2017 - Explore zoramnews's board "Brainfood" on Pinterest. Hei le,mahni thiam ve dan dan in blog ka han buatsaih ve rawih a, he blog ah hian ka rilru a thu lang te leh ka lunglen thu leh hla te rawn tarchhuah ka tum dawn a ni. luk rawn hi a lo nuam a, mahse ka duh ngai lo, zang lian hi a nuam a, mahse ka pasal zang bak ka it ngai lo. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34. ani ks mai mai. Mizoram a kan mithiam hmasate chan chin kan chhiar a, kan hmuh thin ‘Harsatna’ ang chi pawh a lo tawk ve nasa hle mai. Report kher lo in aw. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. Mi thenkhat leh chuan, "Mi kan pawngsual a, Pathian pawi kan sawi lohte chuan," tiin mahni an inthiam mai thin. Sipaite chu Mizoram luhna kawngpui awmchhunah chuan an rawn lut ta \hup \hup mai a, an thlen chin apiang chu an rawk a, mipui an sawisa a, hmeichhia an pawngsual bawk. Manmohan Singh hi, Gurmukh Singh leh Amrit kaur te nupain, ni 26 September 1932 ah Punjab rama, Gah hmun a an neih a ni. Mizoram mai a ni lo, Mizoram pawn thlengin "thianite" hi kan kat nuk tawh mek a ni. com SEX is the MUSIC of LOVE a dik hle mai. *Phone a thilbo video, pic, etc. A remchan em bawk avangin Tahan Kalaymyo rawn tlang nghal an duh hle a. What I see, What I think Tluanga http://www. He thil thlenna hmun hi Karimganj, Kathmoni huamchhungah a ni. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. luk rawn hi a lo nuam a, mahse ka duh ngai lo, zang lian hi a nuam a, mahse ka pasal zang bak ka it ngai lo. Sex story reng2 a ziak tu hming tih lan zel ani. nghal, khum ah ka mut tir a, a pang te chu a sa vur a, a khua a sik sang hle bawk, a bul ah chuan zahtheihloh chhuah in amah si chet in ka mu a, ka kuah hle hle bawk. Zu avanga dam lohna leh buaina hrang hrang atana kan sum senral hi a va han ui awm tak em!. To cut the long story short, the Zohnahthlak people gradually became educated. Zu leh Drugs ngawlvei zingah phei chuan ramhuai hmu an tam em em reng a, ramhuai chanchin a chuan tawh chuan chanchinbute hi hralh a kal phah hle tih editor ṭhenkhat chuan an sawi. Mizo sex story ngaihnawm. 6, Sep 17, 2012 - Free download as PDF File (. He rules hi The Mizoram Gazette Vol XXVI, Issue No 415-ah December 9, 1997 khan chhuah a ni nghe nghe. He hla hi thangthar zawk te 1990 hnu lama piang te phei chuan hria kan awm tawh kher awm love. STROKE leh HEART ATTACK laka fimkhur a ngai ta ***** ZONET Cable TV - Zoram Kalsiam Programme in tunhnaia 'Stroke leh Heart Attack' chungchanga Dr Eric Zomawia, Dy Director cum State Nodal Officer NCD leh Dr Debby Lalremruati Cardiology dept. (,y S ujeto pa sivo (J destin 315 1 1~l ( onsallg. Inluah Man Aiah Mipat Hmeichhiatna || Dan Pawisa Lo Tu Dim. TargetP LITTLE EARTHQUAKE True story Ka hun tawn ang hi tuma tawn ve atan ka duh lo. Mahni intihlum te a thleng nasa hle. This brought about the founding of the Mizo Union on 9th April, 1946 with permission granted by MacDonald, the superintendent of Lushai Hills. Chhungkim dar ang lenlai dawn kira, ka hringnun lamtluang ka thlir kirin ka suihlung a leng vawng vawng. Lamka, Feb 28: Bharat Sanchar Nigam Limited, CCpur Telephone Exchange nuai a Landline phone teng apaisa February 20, 2008 sunnung dak 2:00 apan a ni 3 sung telephone zat theihlouh a omna toh kisai a, SDOT/BSNL, CCpur in angaihsaklouh ziak hidan a Newspaper khenkhat a kisuah toh kisai in Mr. ka enrenglai chuan Bual in lam a pan ta,rang lutuk in ka zuilut a. Mizoram tihmingtha. Ramhuai Keimi Ramhuaite hi an duh chuan ramsa chi hrang hrang an chang thei. Aizawl is located at 3715 feet from the sea level, and is a religious and cultural centers of the Mizos. Tahan Times Journal- Vol. Assam Forest Department hnuaiah Range Officer-in ka thawk a, kan Headquarters chu Haflong a ni a, Mikir Hills District(tunah chuan Karbi Anglong District a nit a) leh North Cachar Hills District bial enkawl turin min dah a, ka awm hma deuh kum 1975 vel kha chuan Conservator of Hills, Shillong-in. PDF siamtu AWR & Communication Department Media Evangelism Mizo Conference of Seventh-day Adventist Church Seventh-day Tlang, Aizawl, Mizoram Contact: 0389-2345377 Email: [email protected] Amaherawhchu, kan Pathian ngeiin 'rallak sum' hmanga mi a tanpui duh lohzia chu kan hmuh kha ( a bung leh chang ka hrechhuak zo ta lo). Mizo thalai kan than harh a hun ta, khua a tlai hma hian. Top 5 Weird WW2 German Prototypes That Actually Flew - Duration: 23:50. Mizo sex story ngaihnawm. India ramah meuh kan state chuan entu kan ngah leh ber peka. Mizoram Larsap Pu Vakkom Purushothaman chu ni hnih awh,(October ni 29 leh ni 30) Larsap te intawhkhawmna 'Conference of Governors' Rashtrapati Bhawan, New Delhi a neihah a tel a,thusawitu Mizoram Larsap chuan Mizoram chu Hmarchhak biala state ralmuang ber, Peace Accord ziah ni atanga kum sawmhnih panga chuang zet a ral hnu pawha remna leh muanna in nghet taka zung a kaih tlatna ram anih. 6, Sep 17, 2012 - Free download as PDF File (. Vawi khat pawh Rev. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. Mizo thalai kan than harh a hun ta, khua a tlai hma hian. P) dodal na an tawk nghal a, Ni mahse hei vang hian an market hawn tur hi an thulh phah dawn chuang lo tih an market manager chuan kan palai a hrilh ani, M. Interesting Fiction Storyteller : Pc Hras Like, comment, share and Subscribe PC HRAS : He video hi phalna la loa hmun danga upload leh chhuah chhawn reng reng phal a ni lo. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. Pathian in rem a tih chuan dawr lian tak siam ka la tum ani. DIKTAWN 2012, MARCH (VAU THLA) Page. Zu avanga dam lohna leh buaina hrang hrang atana kan sum senral hi a va han ui awm tak em!. Khawvelin râpthlâk an ti a. Mizoram a super market rawn hawng thar, Vishal Mega Mart chuan a tir phat atang in, mizoram merchant association(M. Normal 0 F Nz W _h gt où xY €» ˆÌ ‘+ ™± ¢ ªg"²¶$» &Â|(Êù*Ó),ÛÔ. Kum 2012 ah hian ka pawngsual lo, kan nupa kan la awm dun reng. 2018 a,khawvel a india ram leh mizoram a thil lia 2018 a khawvel,india leh mizoram a thil lian tham singaporean model chu ktv a,a zai laiin a thi,mi p helipcopter service & rate thar 2018; kum 12 chhung a fanu ruang dahṬha tu; vur tui khal tang/tla pitar a chhanchhuak. Mizoram aiawhin Chief Secretary Arvind Ray an hming a ziak a, HPC(D) aiawhin HPC(D) Chairman Pu H. The MNF, a militant outfit-turned political party, was in power in Mizoram for 10 years from 1998 to 2008. Mizoram Police chhinchhiah danin, nikum 2017 chhung khan Mizoramah tualthahna vawi 20 thlengin, hei … Continue reading →. Nu, kum 13 ka nih khan ka pahrawn khan min hrairui a. A thenin an be ve hrim hrim chak a, inthlahrung tak chung te'n phone-ah an lo bia. Mi thenkhat leh chuan, "Mi kan pawngsual a, Pathian pawi kan sawi lohte chuan," tiin mahni an inthiam mai thin. luk rawn hi a lo nuam a, mahse ka duh ngai lo, zang lian hi a nuam a, mahse ka pasal zang bak ka it ngai lo. Ka blog min lo tlawh sak tute chungah lawmthu ka sawi e. Kum 2004-2005 chhung khan rape case-64 a awm a, 2005-2006 khan-39, molestation-2004-2005 khan case-87, 2005-2006 chhung khan case-53 lai a awm hman bawk a ni. Aizawl Civil Hospital te a kawmnaah hengte hi mipuiin kan hriat atan pawimawh leh doctor thiamte sawi a ni. Mizoram mai a ni lo, Mizoram pawn thlengin "thianite" hi kan kat nuk tawh mek a ni. Kum 2013 ah Burma ah Rubber chi supply inkan kal a,tah chuan Burma sipaiin min man ta kha a ni zawk. I CHANG LO HLAUH A NGE. com SEX is the MUSIC of LOVE a dik hle mai. A zo satliah mai ni lovin, tuma tluk rual loh in Mizoram pumah. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34. 26 Weekly News 1-7 July, 2011 Estd. nghal, khum ah ka mut tir a, a pang te chu a sa vur a, a khua a sik sang hle bawk, a bul ah chuan zahtheihloh chhuah in amah si chet in ka mu a, ka kuah hle hle bawk. 1st" See other formats. The Iron Armenian aka G. See more ideas about Mizoram, Chin state, This or that questions. Indeed young Lalchungnunga will want to follow in the footsteps and perhaps even outshine the prowess of his illustrious predecessors. Mizoram has produced a rich array of talents for Indian football down the years and the likes of striker Jeje Lalpekhlua, midfielder Lalrindika Ralte all hail from the princely northeaster-state. Jubilee kalte hi sawrkar phalna ngeiin Mizoram mawtawrin Hakhaah an kal a. Lamka Aug 17: Tuibuang a St. Thla tam tak chhung rinawm taka a lo zui thin mipa khan, amah. Zu avanga dam lohna leh buaina hrang hrang atana kan sum senral hi a va han ui awm tak em!. *Phone a thilbo video, pic, etc. Mizoram mai a ni lo, Mizoram pawn thlengin "thianite" hi kan kat nuk tawh mek a ni. Awmpui pa 2 an nei a. IT S YOU By floria laldansangi 19 ZOTHANAPOV Bawih in a pa chungchang a sawilai a Malsawm in pan hnaih a tun chu ka pawt let dawrh, rum lutuk a min melhin, he thil hi i ruahman na ani tiraw? Ati khar khar, hei hi chu ka ruahman na aiin a ṭha mah m. amah leh amah chu a inringhlel a. Mizansun, August 17, 2018, zan lam ah khan Burma mi Theiva khua ah um ih rel-aw cun Saiha le Ziro lakih an feh rero lai, an tomi Sumo dunglam ih to tleirawl fala kum 12 mi parah zoh mawilo zetin a cangvai ih, pawngsual tum ih cangvai a si le silo cu theifeng a si lo. Tualthattu hi man tuma ngawrh taka zawn nghal a ni a,misual hi a fimkhur hle a,hnuhma engmah a hnutchhiahlo niin kan Police lam chuan ansawi a,ansawi zel danin inrawkna engmah a awmlo a,suahsual hurherhna vang chauh anih anring a ni. la subscribe lo anih chuan khawngaih tak in min. RAMHUAITE LEH MIHRINGTE INPAWLNA Ramhuaite leh mihringte inkarah hian mipat hmeichhiatna (sex) hi a inhmantawn theih em? He zawhna hi hmasanga mite pawhin an lo zawt tawh ṭhin. VAI SIPAI NUPUI ZUALPUII THLARAU KHA Apuia Tochhawng Kum 1986 thitin thla chawhnu lam a ni tawh a. mihur chuan like ru. SIR MAMA BY Nunui Franky Hmar "Mama, mama I sual lutuk engvangin nge heng thil sual hi I tih, keimah vang ami, min ngaidam rawh aw, ka ti hawm hawm a" ka beng bulah zawi set hian "ka hmangaih che" ati tham tiak a, a chat thla zui. Lalhruaitluanga cun Nuhmei fapa Zothansanga cu a duhlo cingin hmun dangah mawṭaw thawn an phurh ih, an pawngsual a si. Ka blog min lo tlawh sak tute chungah lawmthu ka sawi e. lungphun dangdai mizoram mi. Harhfima rilru hman theihna a tihtlem avangin sual buru pui pui tih a awlsam phah. Nu, kum 13 ka nih khan ka pahrawn khan min hrairui a. Britist-in India ram an chhuahsan khan Pakistan-ah a bet ta nghe nghe. Zosangbera’n hming a ziak a …. Kum 14 mî a nihin sâwn a pai a, mahse, he a fa pâi hi a pian hnu rei vak lovah a thi ta hlauh zâwk a. org Website: mizoadventists. Mahse, kan ti lawk ang e, khatiang taka pawngsual ka han tawk kha hrehawm ka la ti reng mai. Kathua rape case an tih chu Jammu & Kashmir-a cheng hmeichhe naupang kum 8 leka upa, ruk bo a, pawngsual hrep hnu a thahna chungchang leh a hnu lam thu kal zel chanchin a ni ber a. (,y S ujeto pa sivo (J destin 315 1 1~l ( onsallg. NAUPANG KAIHHRUAINA. Ngaina lo chuan like lo mai ila. by JoJoiii. Mizoram Sorkar leh Hmar Peoples Convention (Democratic), HPCD chuan vawiin khan State Guest House-ah Inremna thuthlung an ziak a. Min phatsan suh. a nuih avangin rapthlak taka thah a ni. MIZORAM GENERAL KNOWLEDGE 8TH EDITION CHU LEHKHABU DAWR HRANG HRANGAH LEI THEIHIN A AWM TA E. IT S YOU By floria laldansangi 19 ZOTHANAPOV Bawih in a pa chungchang a sawilai a Malsawm in pan hnaih a tun chu ka pawt let dawrh, rum lutuk a min melhin, he thil hi i ruahman na ani tiraw?. India ramah meuh kan state chuan entu kan ngah leh ber peka. Tahan Times Journal- Vol. Guns, Money, Sugar Sex Hei hi i unaupa Henrya anih hi, Henry hei hi Mosesa anih hi aw, Thla 5 in Mosesa hi a naupang zawk nangin a lian zawk a, In u buai duhlo mai rawh u, Miriami hi in duat hle tur ani tiin kapa chuan a ti duam duama,. Mizo Sex Story - Zanlai Thlifim. Inluah Man Aiah Mipat Hmeichhiatna || Dan Pawisa Lo Tu Dim. ka hriat zawng chu pawngsual ni lo a sex hmang pangngai an ni tih kha. I lo haw har ka ti lutuk asin. a lan danah i biaknu hi kamtam chi a nih duh hmel ka ti keichu ni ila mi vawikhat hmuhna ah hetiang thleng2 hian ka ti2 pui ka ring lo. Mizo Sex Story - Zanlai Thlifim. A hi mizoram a sumdawng in zawm khawm. Mizoram state chang a ni lo, state pawna Zofate pawh he tleirawl zunah hian an uai a, mi fate'n ba thinna an dawn mawlh mawlh laiin ani chuan zai tura sawmna a dawng ta mawlh mawlh mai. Sawi loh tluan mai ka duh laiin thudik hi hria la, min huatna pawh a ziaawm ka ring deuh a. Mary’s School a kai sinlaite leh sinsaktu te kikal a kitheihsiamlouhna khenkhat ziak in tuzing in sinlai khenkhat kiphin in sinlai naupang school kai dia kuante sawlkik uhi. Elizabeth Smart Rukbo Leh Pawngsual a Nih Dan MISS INDIA MIZORAM NUNUI RUALHLENG Life After Death Experience (NDE) with Steve Gardipee, Vietnam War Story | One of the Best NDEs. Vawi khat chu ka notification-ah chuan Mawitei Posted in LOVE STORY LEH HMANGAIHNA LAM SAWINA GROUP tih a rawn lang a, biak tur dang an awm loh avangin kan check a, mawite-I chuan “a ngaihzawng nen a tette atanga inkawm chho an nih thu te, an inngaihzawn chhoh dante, enge maw ho te te a an intih thinrim dan leh a hmangaih leh hmangaih loh a hriat lohte, midang ngaihzawn san a duh chuang loh. Pawngsual, nupui sawisak leh thah thu te bakah zirna in thenkhata naupang lo khawih mai mai duh thawm te kan hre ta fo mai. Pawngsual tawktu hian fa 2 nei in chhungkua in an awm a, vawiin khan buhfai la…. Chuan Maruti Stock Yard, Mizoram Quota chu Bawngkawnah Stock Yard neia insawiin an contract a. Normal 0 F Nz W _h gt où xY €» ˆÌ ‘+ ™± ¢ ªg"²¶$» &Â|(Êù*Ó),ÛÔ. Kan Bible zirtirna a\ang leh Zu-in mihring nun a tihkhawloh theih dan enin Zu hi thlah zalen chi-ah kan ngai lova. tunkar ah rawntih chhuah ngei ka duh si a thu tiam ani sia, chuan Tha in tih chuan Ilo. Meikhuin Mizoram a bawm mup mup mai! uih ti ngai. Hmanah chuan chhungkaw kim takin "sem sem dam dam eibil thi thi" tiin in huphurhna awm hauh si lo hian kan awmkhawm tel tel thin a. GUWAHATI, September 2: An inneih Ni ah a pasal a țhian ten an pawngsual rawn niin hmeichhe pakhat chuan police ah complaint a theh lût. KA PA HRAWN NEN true story ***** Inbox ațanga ka dawn ka edit hmanlo hman hunah ka edit ang. by JoJoiii. Anniho khian vawi hnih khat mai an pawngsual lova, vawi tam tak an pawngsual a, tichuan kum 13 mî a nih chuan a tuar ta ngang lova, chu pawngsual a tawhna in aṭang chuan a tlanbo ta ringawt mai a ni. Tunge KL Chama chu? Tunge a nih? Enge a tih thin? Khawnge a awm? A chanchin tlem ziah ka dil a, a ma phalna thlap in a chanchin a then a zar chauh kan ziak a ang e. The main focus of this update is the transition of the aircraft's coding from the SASL plugin to C++ (instead combined of SASL & basic X-Plane FMS). Normal 0 F Nz W _h gt où xY €» ˆÌ ‘+ ™± ¢ ªg"²¶$» &Â|(Êù*Ó),ÛÔ. Pawngsual, nupui sawisak leh thah thu te bakah zirna in thenkhata naupang lo khawih mai mai duh thawm te kan hre ta fo mai. Rambuai avangin hrehawm tam tak kan tuar a, mi tam tak ramtuileilo in an awm a, chhungkua kan in chan a, in leh lo kan chan a, kan duh vang reng nilovin, india sawrkar in a ram mipui zing a, a bomb awmchhun ni turin a ramchhung a cheng Mizo mipuite jet fighter in min bomb a, nu nau in an tuar nasa em em a, kan mizo hmeichhia te vai sipaiin an pawngsual a nih kha, hruaikhawm kan ni a, he kan. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. 'Kan lei tum kan thulh lo' tiin Turkey lal chuan a sawi. Ruati pawh pawl-12 a ni ve ta. See more ideas about Mizoram, Chin state, This or that questions. Mizoram mai a ni lo, Mizoram pawn thlengin "thianite" hi kan kat nuk tawh mek a ni. a lan danah i biaknu hi kamtam chi a nih duh hmel ka ti keichu ni ila mi vawikhat hmuhna ah hetiang thleng2 hian ka ti2 pui ka ring lo. P hullen MHIP ten tukin 4. [email protected] Vol. Cui’ zan ih an buainak ihsin Mizoram Chief Minister ṭum hnih rori rak ṭuan dahtu Ex-CM T Sailo ih tupa Zodinliana Sailo le a rualpi pakhat R. He thil thlenna hmun hi Karimganj, Kathmoni huamchhungah a ni. Mizo Sex Story - Zanlai Thlifim. An sawi ang ngei chuan engtin mah min tina lova, pawisa pawh min pe teuh nghe nghe. a nuih avangin rapthlak taka thah a ni. Nih leh a dang chu tute nge ni ta ang? Mizoramah hian Hindu 31,562, muslim 10,099, sikh 326, buddhist 70,494, jain 179 leh a dang neuh neuh sakhaw nei lem lo 3104 an awm bawk ani. A chhungten an hriat hunah engtin nge ni ta ang, tawngtheilo a nihna behchhan in an sual duh phei chuan Jail ah hial min tantir thei, a nih loh vek pawn mualpho tawpkhawk in kan mualpho ang, engtin nge ka tih tak ang Sawmzeli min hmangaihna hi khawvel in an hre vek bawk silo, Tawngtheilo a nih vang a pawngsual ah pawh min puh thei, Chanchinbuah. An duh ang ngeiin Chin State Chief Minister Pu Hong Ngai tanpuinain President Office hriatpuiin Mizoram mawtawr an rawn ken nen ngeia Kalaymyo tlang phal a ni ta a, an lo thleng thla ta a ni. …a rinawmna chu fakawm viau mahse. Traveling in Mizoram, not unlike in any other mountainous regions, is pain staking and little hazardous at times, but it has its own rewards. 4,882 likes. O Scribd é o maior site social de leitura e publicação do mundo. Jasobanta Singh, SDOT/BSNL, CCpur in hilhchian hi. Language: English Location: United States Restricted Mode: Off History Help. RAMHUAITE LEH MIHRINGTE INPAWLNA Ramhuaite leh mihringte inkarah hian mipat hmeichhiatna (sex) hi a inhmantawn theih em? He zawhna hi hmasanga mite pawhin an lo zawt tawh ṭhin. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. 2018 a,khawvel a india ram leh mizoram a thil lia 2018 a khawvel,india leh mizoram a thil lian tham singaporean model chu ktv a,a zai laiin a thi,mi p helipcopter service & rate thar 2018; kum 12 chhung a fanu ruang dahṬha tu; vur tui khal tang/tla pitar a chhanchhuak. Ngawirengin fridge a mi whisky chu no 3 ka tlak pawp a ka lum pup mai. la subscribe lo anih chuan khawngaih tak in min. lungphun dangdai mizoram mi. …a rinawmna chu fakawm viau mahse. Download full HD MP4 Mizo inlu song on android mobile. Skip to main content Zoram Today. Tuesday, 21 August 2007. Ban ah, numei khat amah utna tellou a pasal in a luppih (sexual intercourse) aleh Pawngsual/rape a kichi. He rules hi The Mizoram Gazette Vol XXVI, Issue No 415-ah December 9, 1997 khan chhuah a ni nghe nghe. IT S YOU By floria laldansangi 19 ZOTHANAPOV Bawih in a pa chungchang a sawilai a Malsawm in pan hnaih a tun chu ka pawt let dawrh, rum lutuk a min melhin, he thil hi i ruahman na ani tiraw? Ati khar khar, hei hi chu ka ruahman na aiin a ṭha mah m. Nu, Thu pawimawh deuh sawi tur ka nei a. 46,384 likes · 485 talking about this. 320 kbps ~ Mizoram Times. Real life MIZORAM 405,111 views. Ka pa chu Dr. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34. We have huge collection of unlimited Mizo inlu 's songs. Manmohan Singh hi, Gurmukh Singh leh Amrit kaur te nupain, ni 26 September 1932 ah Punjab rama, Gah hmun a an neih a ni. mihur chuan like ru. Theihtawp ka chhuah ang" tia a bialpa a ngen ngawih ngawih lai te kha a mitthlaah a rawn lang a. STROKE leh HEART ATTACK laka fimkhur a ngai ta ***** ZONET Cable TV - Zoram Kalsiam Programme in tunhnaia 'Stroke leh Heart Attack' chungchanga Dr Eric Zomawia, Dy Director cum State Nodal Officer NCD leh Dr Debby Lalremruati Cardiology dept. If you liked or unliked Mizo inlu music, please comment and review for Mizo inlu's hd mp4 videos or mp3 songs as per as below comment box. Pawngsual kha a phû ve reng pawh a lo ni mahna le. Guns, Money, Sugar Sex Hei hi i unaupa Henrya anih hi, Henry hei hi Mosesa anih hi aw, Thla 5 in Mosesa hi a naupang zawk nangin a lian zawk a, In u buai duhlo mai rawh u, Miriami hi in duat hle tur ani tiin kapa chuan a ti duam duama,. TargetP LITTLE EARTHQUAKE True story Ka hun tawn ang hi tuma tawn ve atan ka duh lo. Elizabeth Smart Rukbo Leh Pawngsual a Nih Dan MISS INDIA MIZORAM NUNUI RUALHLENG Life After Death Experience (NDE) with Steve Gardipee, Vietnam War Story | One of the Best NDEs. Nih leh a dang chu tute nge ni ta ang? Mizoramah hian Hindu 31,562, muslim 10,099, sikh 326, buddhist 70,494, jain 179 leh a dang neuh neuh sakhaw nei lem lo 3104 an awm bawk ani. Another MDA partner, Mizoram People’s Conference (MPC), managed only one seat. Inluah Man Aiah Mipat Hmeichhiatna || Dan Pawisa Lo Tu Dim. Pawngsual tawktu hian fa 2 nei in chhungkua in an awm a, vawiin khan buhfai la…. This banner text can have markup. angte hi chu India ram pumah sual a ni ve vek a, Vairengte chhak lama sual a ni ngawt lo, hrem theih a ni. Zu avang hian pawngsual, dan kalha chetna, Motor accident, tualthahna a thleng nasa hle. Mizoram Police chhinchhiah danin, nikum 2017 chhung khan Mizoramah tualthahna vawi 20 thlengin, hei … Continue reading →. ka enrenglai chuan Bual in lam a pan ta,rang lutuk in ka zuilut a. Blue Mountain: The Highest peak in Mizoram, The Blue Mountain (Phawngpui) is situated in Chhimtuipui district overlooking the bend of the river Koldyne (Chhimtuipui) close on the state's border with Myanmar. Harhfima rilru hman theihna a tihtlem avangin sual buru pui pui tih a awlsam phah. 1st" See other formats. O Scribd é o maior site social de leitura e publicação do mundo. Min phatsan suh. Report kher lo in aw. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. Zomuanpuii bek veilamah na taka chhut/sawhna hliam a awm a, a lu ruh a keh a, a mitko leh a hnár sirah hliam a tuar bawk. enge ka rilru a awmta le. Zoram buai hma engemaw hunlai khán chhim lamah sawn ramhuai pai an awm fo mai a. in târlan dânin Mizoram Compulsory Registration of Marriage Act, 2007 hman tan ni April 1, 2008 atanga April, 2014 thleng khân dân ang thlapa innei register zât chu 12,554 an tling a; Kristian 12,278, Buddhist 259, Hindu 17 an ni. ZARTEA KHIANGTE Thursday, 25 December 2014. Britist-in India ram an chhuahsan khan Pakistan-ah a bet ta nghe nghe. Kei hi kanu kanu in mipa mi pasal pawmlai laka kanu in min hrin ani a, Unau pahnih kan ni a kanau nen hian pahran kan ni kumruk mi kanih hian ka nu hian pasal min neihsan a, chhungkhat mumal kan neihloh avangin kan chhungte tho kan kar chu hlatak ani tawh a chumi te inah chuan kanu chuan min kalsan a. Kum 2013 ah Burma ah Rubber chi supply inkan kal a,tah chuan Burma sipaiin min man ta kha a ni zawk. Recently an extremist viewpoint on rape has been suggested in the February 2007 edition of Zofa Digest which stated, “Mizoramah pawngsual tam lutuk hi a hahthlak ta hle mai. A desire to end the reign of chiefs and establish a government formed by the people was a rising sentiment. Meikhuin Mizoram a bawm mup mup mai! uih ti ngai. Mizo sex story ngaihnawm. Ltd leh FieldTurf Tarkett USA te chuan thawkin USA atangin Engineer Brian-a’n a vil. NULA (nu) RIM HMASAK BER! (Vawi 2 -na ka post hmasa vei tut a Zei lo tluang zel elol) "Hmangaihna ka ngen a ni" Laltanpuia Tochhawng hla ngei mai chu ring zeta play-in kan thianho panga chuan kan zawm dual dual a, sunday tlai a ni kher bawk nen kan tlan pelhho chuan min en zui hu hu hlawm a. KOHHRANIN CHONA A HMACHHAWN THENKHAT (He thuziak hi X-Mas chawlhkar, 2014 a ka ziah a ni a. Harhfima rilru hman theihna a tihtlem avangin sual buru pui pui tih a awlsam phah. Vincy Chhangte hla hrang hrang kawleksawn A na asin A tàwpah chuan An helh ngei ang Changkânna khawvêl Chhe lo mai mai Chhuak ila zanin chu Chhungkua aṭang Dinthar veng Duhthu ka sam sual Eng party…. Manmohan Singh hi, Gurmukh Singh leh Amrit kaur te nupain, ni 26 September 1932 ah Punjab rama, Gah hmun a an neih a ni. Mizansun, August 17, 2018, zan lam ah khan Burma mi Theiva khua ah um ih rel-aw cun Saiha le Ziro lakih an feh rero lai, an tomi Sumo dunglam ih to tleirawl fala kum 12 mi parah zoh mawilo zetin a cangvai ih, pawngsual tum ih cangvai a si le silo cu theifeng a si lo. I request all student of the Zo`s to come out and fight corruption,Non-justice and the fail vision in our land. May 2, 2017 - Explore zoramnews's board "Brainfood" on Pinterest. A remchan em bawk avangin Tahan Kalaymyo rawn tlang nghal an duh hle a. Lamka, Feb 28: Bharat Sanchar Nigam Limited, CCpur Telephone Exchange nuai a Landline phone teng apaisa February 20, 2008 sunnung dak 2:00 apan a ni 3 sung telephone zat theihlouh a omna toh kisai a, SDOT/BSNL, CCpur in angaihsaklouh ziak hidan a Newspaper khenkhat a kisuah toh kisai in Mr. Zomuanpuii bek veilamah na taka chhut/sawhna hliam a awm a, a lu ruh a keh a, a mitko leh a hnár sirah hliam a tuar bawk. Tunlaiah chuan kan mizo hmeichhia te hian a story chhiar leh a video nei kan tam ta. Zu leh Drugs ngawlvei zingah phei chuan ramhuai hmu an tam em em reng a, ramhuai chanchin a chuan tawh chuan chanchinbute hi hralh a kal phah hle tih editor ṭhenkhat chuan an sawi. An thleng thui zel a, chu chu an chhunzawm zel a, hmuntinah hmeichhe pawngsual sawi tur a awm ta a, a \henah chuan mipate pawh an pawngsual nia sawi a ni. Kan Bible zirtirna a\ang leh Zu-in mihring nun a tihkhawloh theih dan enin Zu hi thlah zalen chi-ah kan ngai lova. Mipa pakhat in a tlaihhrem I a thah hnuah hnawmbawm lakah a hlon tiih zummi nauhak nu, kum 8 mi, Zaibad Ansari cu Quran siar dingin a feh lai CCTV nih a cemnak bik a rak kaingah. Elizabeth Smart Rukbo Leh Pawngsual a Nih Dan MISS INDIA MIZORAM NUNUI RUALHLENG Life After Death Experience (NDE) with Steve Gardipee, Vietnam War Story | One of the Best NDEs. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34. S CHHANGTE FAMILY 20,765 views. Pu Lianlura thih hma thla 2 ah khan a nupui leh a fanu te chu motor accident in an lo thi tawh a. Mizoram Chamber of Commerce atanga thu ka dawn dan chuan, Maruti Udyog Ltd. Mizo sex story. an inkuah chial a. AIZAWL, Feb 28 NNN: Sorkar in numei pawngsualtu MC Lalengliana mohpaihna dia hun a laksawt luat uh lungkimlouh lahna in Nilaini a MC Lalengliana tungtang ngaihtuah a a omlai in Mizoram a numei pawlpi lianpen Mizo Hmeichhe Insuihkhawm Pawl nuai a Zemabawk Branch leh pawngsual a om numeinu’ tanaute Court mai ah kipunkhawm uh hidan in thusuak in. Blue Mountain: The Highest peak in Mizoram, The Blue Mountain (Phawngpui) is situated in Chhimtuipui district overlooking the bend of the river Koldyne (Chhimtuipui) close on the state's border with Myanmar. The largest city in the states, but still very remote. Mizo thalai kan than harh a hun ta, khua a tlai hma hian. *TAWNGTAI THILTIH THEIHNA* *( True Story )* Michican Missionary chawlh hmang mek in a lawina kohhran a, a thusawi. Ngawirengin fridge a mi whisky chu no 3 ka tlak pawp a ka lum pup mai. Heta sual, dan bawhchhiatna ni si kha khu lamah chuan phal a niin, dan bawhchhiatna a ni ve lo. Kum 2013 ah Burma ah Rubber chi supply inkan kal a,tah chuan Burma sipaiin min man ta kha a ni zawk. Chuan Maruti Stock Yard, Mizoram Quota chu Bawngkawnah Stock Yard neia insawiin an contract a. Ngaina lo chuan like lo mai ila. a nuih avangin rapthlak taka thah a ni. khatia mipa dang nen ka hmuh khan ka thinur a,a taksa a kuah ka hmuh khan ka lum pup nia mawle hahthlak mange. Mahse, kan ti lawk ang e, khatiang taka pawngsual ka han tawk kha hrehawm ka la ti reng mai. Thakthing Veng atanga kea Mission Veng panna kawng lam, Minister hlui, RL Vala in bula Zonunsanga inhnuai kawng ân-a bike dahna garage-ah nimin chawhma dar 10:30 Zomuanpuii hi thi-in hmuh a ni a, pawngsual nia hriat a ni. Awmpui pa 2 an nei a. Ltd leh FieldTurf Tarkett USA te chuan thawkin USA atangin Engineer Brian-a’n a vil. Hmuntha khua ka nia , kan khua Hmuntha a in rawn zin a nihmin be pawpa nih chuan, lawm takin ka lo dawngsawng dawn. VAI SIPAI NUPUI ZUALPUII THLARAU KHA Apuia Tochhawng Kum 1986 thitin thla chawhnu lam a ni tawh a. *Phone a thilbo video, pic, etc. He rules hi The Mizoram Gazette Vol XXVI, Issue No 415-ah December 9, 1997 khan chhuah a ni nghe nghe. 'Kohhran Beng-a' tihchhuah. Mipa pakhat in a tlaihhrem I a thah hnuah hnawmbawm lakah a hlon tiih zummi nauhak nu, kum 8 mi, Zaibad Ansari cu Quran siar dingin a feh lai CCTV nih a cemnak bik a rak kaingah. Heta sual, dan bawhchhiatna ni si kha khu lamah chuan phal a niin, dan bawhchhiatna a ni ve lo. A chhungten an hriat hunah engtin nge ni ta ang, tawngtheilo a nihna behchhan in an sual duh phei chuan Jail ah hial min tantir thei, a nih loh vek pawn mualpho tawpkhawk in kan mualpho ang, engtin nge ka tih tak ang Sawmzeli min hmangaihna hi khawvel in an hre vek bawk silo, Tawngtheilo a nih vang a pawngsual ah pawh min puh thei, Chanchinbuah. A remchan em bawk avangin Tahan Kalaymyo rawn tlang nghal an duh hle a. India ram dan siamtu Legislature chuan pawngsual leh a kaihnawih hremna dan chu siamthain The Criminal Law (Amendment) Act, 2018 chu kan dan hmanlai mek Indian Penal Code, 1860, The Indian Evidence Act, 1872, The Code of Crimnal Procedure, 1972 leh Prevention of Children from sexual Offences Act, 2012 ti danglamin, President in August 11, 2018-a a pawmpui hnuah hemi. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. Ngawirengin fridge a mi whisky chu no 3 ka tlak pawp a ka lum pup mai. Hei le,mahni thiam ve dan dan in blog ka han buatsaih ve rawih a, he blog ah hian ka rilru a thu lang te leh ka lunglen thu leh hla te rawn tarchhuah ka tum dawn a ni. "Joel,min țhen suh. Telephone pailouh toh kisai in SDOT in hilhchian. He hna hi Great Sports Infra India Pvt. Full text of "Lalsangzuali Sailo Hla Phuahte Vol. Sawi loh tluan mai ka duh laiin thudik hi hria la, min huatna pawh a ziaawm ka ring deuh a. lungphun dangdai mizoram mi. India ram dan siamtu Legislature chuan pawngsual leh a kaihnawih hremna dan chu siamthain The Criminal Law (Amendment) Act, 2018 chu kan dan hmanlai mek Indian Penal Code, 1860, The Indian Evidence Act, 1872, The Code of Crimnal Procedure, 1972 leh Prevention of Children from sexual Offences Act, 2012 ti danglamin, President in August 11, 2018-a a pawmpui hnuah hemi. An duh ang ngeiin Chin State Chief Minister Pu Hong Ngai tanpuinain President Office hriatpuiin Mizoram mawtawr an rawn ken nen ngeia Kalaymyo tlang phal a ni ta a, an lo thleng thla ta a ni. 1st" See other formats. lungphun dangdai mizoram mi. Thla tam tak chhung rinawm taka a lo zui thin mipa khan, amah. com Blogger 393 1 25 tag:blogger. KOHHRANIN CHONA A HMACHHAWN THENKHAT (He thuziak hi X-Mas chawlhkar, 2014 a ka ziah a ni a. Telephone pailouh toh kisai in SDOT in hilhchian. a nuih avangin rapthlak taka thah a ni. Mizo Hmeichhia Te39n Mizo Mipa An Ngaihdan An Sawi Chhuak A Langsarzual Top 4. Report kher lo in aw. Another MDA partner, Mizoram People’s Conference (MPC), managed only one seat. "Joel,min țhen suh. He hna hi Great Sports Infra India Pvt. A remchan em bawk avangin Tahan Kalaymyo rawn tlang nghal an duh hle a. Jubilee kalte hi sawrkar phalna ngeiin Mizoram mawtawrin Hakhaah an kal a. GUWAHATI, September 2: An inneih Ni ah a pasal a țhian ten an pawngsual rawn niin hmeichhe pakhat chuan police ah complaint a theh lût. Assam Forest Department hnuaiah Range Officer-in ka thawk a, kan Headquarters chu Haflong a ni a, Mikir Hills District(tunah chuan Karbi Anglong District a nit a) leh North Cachar Hills District bial enkawl turin min dah a, ka awm hma deuh kum 1975 vel kha chuan Conservator of Hills, Shillong-in. ngaiteh kilkhat ah chuan kha ks ngei maikha a bialpa ni ngeitur nen chuan anlo lamdun a. Kum 2004-2005 chhung khan rape case-64 a awm a, 2005-2006 khan-39, molestation-2004-2005 khan case-87, 2005-2006 chhung khan case-53 lai a awm hman bawk a ni. India ramah meuh kan state chuan entu kan ngah leh ber peka. Chhungkim dar ang lenlai dawn kira, ka hringnun lamtluang ka thlir kirin ka suihlung a leng vawng vawng. Sex story reng2 a ziak tu hming tih lan zel ani. Ramhuai Keimi Ramhuaite hi an duh chuan ramsa chi hrang hrang an chang thei. Nih leh a dang chu tute nge ni ta ang? Mizoramah hian Hindu 31,562, muslim 10,099, sikh 326, buddhist 70,494, jain 179 leh a dang neuh neuh sakhaw nei lem lo 3104 an awm bawk ani. The main focus of this update is the transition of the aircraft's coding from the SASL plugin to C++ (instead combined of SASL & basic X-Plane FMS). Lalhruaitluanga cun Nuhmei fapa Zothansanga cu a duhlo cingin hmun dangah mawṭaw thawn an phurh ih, an pawngsual a si. Nu, kum 13 ka nih khan ka pahrawn khan min hrairui a. *TAWNGTAI THILTIH THEIHNA* *( True Story )* Michican Missionary chawlh hmang mek in a lawina kohhran a, a thusawi. He thil thlenna hmun hi Karimganj, Kathmoni huamchhungah a ni. Vol-II, Issue - VI. He rules hi The Mizoram Gazette Vol XXVI, Issue No 415-ah December 9, 1997 khan chhuah a ni nghe nghe. Instagram : https. 2018 zing khan an member pui, Nula duhawm takmai chunga thil rapthlak tak PAWNGSUALNA thleng pawi antihzia entirnan leh thilsual lian tak Pawngsual tu a puh JC Sangzuala (Pa Mapuia)(34) S/o Zopuiliana tia hriat Phuaibuang khua, hi a phutawk hremna pek a nih ngei theih nan member thahnem takin kawng an zawh. Nimahsela, pakhat mah phur thleng lovin, a tawp a tawpah phei chuan, sawrkarin a ban ta nghe nghe a ni awm a. IT S YOU By floria laldansangi 19 ZOTHANAPOV Bawih in a pa chungchang a sawilai a Malsawm in pan hnaih a tun chu ka pawt let dawrh, rum lutuk a min melhin, he thil hi i ruahman na ani tiraw? Ati khar khar, hei hi chu ka ruahman na aiin a ṭha mah m. An sawi ang ngei chuan engtin mah min tina lova, pawisa pawh min pe teuh nghe nghe. There have been numerous debates on the subject of rape in Mizoram but the points that have been discussed and brought out in the open are often very narrow. Mizoram Chamber of Commerce atanga thu ka dawn dan chuan, Maruti Udyog Ltd. amah leh amah chu a inringhlel a. Tunah chuan Pu Lianlura leh a fapa, phaia awm reng thin, a nu te thih vang leh apa awmpui angaih tak vanga Mizoram University a lut ta te an ni a. Ka lo lawm a che u. Mizo thalai kan than harh a hun ta, khua a tlai hma hian. 46,384 likes · 485 talking about this. an inkuah chial a. MIZO STORY LAWRKHAWM: VUNGI VANG VEK!! harh fima ani sawngbawl ai chuan bull-dozer pawngsual dawn ta ila ka tha a tho zawk daihin ka ring. ZARTEA KHIANGTE Thursday, 25 December 2014. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. tunkar ah rawntih chhuah ngei ka duh si a thu tiam ani sia, chuan Tha in tih chuan Ilo. Lalhruaitluanga cun Nuhmei fapa Zothansanga cu a duhlo cingin hmun dangah mawṭaw thawn an phurh ih, an pawngsual a si. Zu avanga dam lohna leh buaina hrang hrang atana kan sum senral hi a va han ui awm tak em!. Download Mizo Chhu Luk Video Video Music Download Music Mizo Chhu Luk Video, filetype:mp3 listen Mizo Chhu Luk Video Mp3. com/profile/03699787669427350240 [email protected] Aizawl is located at 3715 feet from the sea level, and is a religious and cultural centers of the Mizos. Mi thenkhat leh chuan, "Mi kan pawngsual a, Pathian pawi kan sawi lohte chuan," tiin mahni an inthiam mai thin. Chhungkim dar ang lenlai dawn kira, ka hringnun lamtluang ka thlir kirin ka suihlung a leng vawng vawng. Theihtawp ka chhuah ang" tia a bialpa a ngen ngawih ngawih lai te kha a mitthlaah a rawn lang a. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34. Ka hmelma huat ber pawh nise, hmeichhia tawh phawt tawnah ka duh lo vek. lungphun dangdai mizoram mi. Kan khua chu Mizoram. We have huge collection of unlimited Mizo inlu 's songs. Tuesday, 21 August 2007. He hla hi thangthar zawk te 1990 hnu lama piang te phei chuan hria kan awm tawh kher awm love. Tichuan kan Mizoram State Dan bik a nih avangin Vairengte pelh erawh chuan a boruak a dang hle. KA PA HRAWN NEN true story ***** Inbox ațanga ka dawn ka edit hmanlo hman hunah ka edit ang. 6, Sep 17, 2012 - Free download as PDF File (. An sawi ang ngei chuan engtin mah min tina lova, pawisa pawh min pe teuh nghe nghe. Another MDA partner, Mizoram People’s Conference (MPC), managed only one seat. Zu avang hian pawngsual, dan kalha chetna, Motor accident, tualthahna a thleng nasa hle. Aizawl Civil Hospital te a kawmnaah hengte hi mipuiin kan hriat atan pawimawh leh doctor thiamte sawi a ni. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. Tunlaiah chuan kan mizo hmeichhia te hian a story chhiar leh a video nei kan tam ta. Kei hi kanu kanu in mipa mi pasal pawmlai laka kanu in min hrin ani a, Unau pahnih kan ni a kanau nen hian pahran kan ni kumruk mi kanih hian ka nu hian pasal min neihsan a, chhungkhat mumal kan neihloh avangin kan chhungte tho kan kar chu hlatak ani tawh a chumi te inah chuan kanu chuan min kalsan a. 2015 zanah ka pawngsual loh zia ka sawi chuan, ” Kum 2012 a i pawngsual avangin man i ngai min ti leh tlat. The Iron Armenian aka G. Mizo sex story ngaihnawm. Mizoram Larsap Pu Vakkom Purushothaman chu ni hnih awh,(October ni 29 leh ni 30) Larsap te intawhkhawmna 'Conference of Governors' Rashtrapati Bhawan, New Delhi a neihah a tel a,thusawitu Mizoram Larsap chuan Mizoram chu Hmarchhak biala state ralmuang ber, Peace Accord ziah ni atanga kum sawmhnih panga chuang zet a ral hnu pawha remna leh muanna in nghet taka zung a kaih tlatna ram anih. An duh ang ngeiin Chin State Chief Minister Pu Hong Ngai tanpuinain President Office hriatpuiin Mizoram mawtawr an rawn ken nen ngeia Kalaymyo tlang phal a ni ta a, an lo thleng thla ta a ni. KOHHRANIN CHONA A HMACHHAWN THENKHAT (He thuziak hi X-Mas chawlhkar, 2014 a ka ziah a ni a. 320 kbps ~ Laldinliana Chhangte. com,1999:blog. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation. enge ka rilru a awmta le. Ka sawi zel lo mai ang, ka sawi tum takah kan lut tawh ang e. A chhungten an hriat hunah engtin nge ni ta ang, tawngtheilo a nihna behchhan in an sual duh phei chuan Jail ah hial min tantir thei, a nih loh vek pawn mualpho tawpkhawk in kan mualpho ang, engtin nge ka tih tak ang Sawmzeli min hmangaihna hi khawvel in an hre vek bawk silo, Tawngtheilo a nih vang a pawngsual ah pawh min puh thei, Chanchinbuah. Dan Hriatna Lama Mipuite Puitu, Aizawl. Kum 2004-2005 chhung khan rape case-64 a awm a, 2005-2006 khan-39, molestation-2004-2005 khan case-87, 2005-2006 chhung khan case-53 lai a awm hman bawk a ni. Chapcharkut kan hman ni a sak chhuah leh a nih takah khan belh chian chakna leh thangthar te hriat a chhawpchhuah atan ka it em avangin, he hla phuahtu Pu R. O Scribd é o maior site social de leitura e publicação do mundo. S CHHANGTE FAMILY 20,765 views. Recover na* I phone ah, thil poimawh i delete palh fo thin em, anih chuan heihi lo hmang ve rawh, Thlalak, video, apps, file hrang hrang i delete palh te a lo backup zel dawn a ni, pro version a nia pawisa chawia lei ngai a ni, hetah erawh chuan a thlawnin i download thei ang. He thil thleng hi a rapthlak em avang leh, a hnu lama thil thlen zel danin mipui lung a tih awi loh em avangin India ram pum a dengchhuak a ni. I request all student of the Zo`s to come out and fight corruption,Non-justice and the fail vision in our land. Ruati pawh pawl-12 a ni ve ta. Tahan Times Journal- Vol. Chhungkim dar ang lenlai dawn kira, ka hringnun lamtluang ka thlir kirin ka suihlung a leng vawng vawng. Kathua rape case an tih chu Jammu & Kashmir-a cheng hmeichhe naupang kum 8 leka upa, ruk bo a, pawngsual hrep hnu a thahna chungchang leh a hnu lam thu kal zel chanchin a ni ber a. 😆 😆 rai lai kha a la pawngsual. Kei hi kanu kanu in mipa mi pasal pawmlai laka kanu in min hrin ani a, Unau pahnih kan ni a kanau nen hian pahran kan ni kumruk mi kanih hian ka nu hian pasal min neihsan a, chhungkhat mumal kan neihloh avangin kan chhungte tho kan kar chu hlatak ani tawh a chumi te inah chuan kanu chuan min kalsan a. Rubber chi supply tura kan kal dawnah pawh ka nupui nen chuan. Mizoram state chang a ni lo, state pawna Zofate pawh he tleirawl zunah hian an uai a, mi fate'n ba thinna an dawn mawlh mawlh laiin ani chuan zai tura sawmna a dawng ta mawlh mawlh mai. 2018 a,khawvel a india ram leh mizoram a thil lia 2018 a khawvel,india leh mizoram a thil lian tham singaporean model chu ktv a,a zai laiin a thi,mi p helipcopter service & rate thar 2018; kum 12 chhung a fanu ruang dahṬha tu; vur tui khal tang/tla pitar a chhanchhuak. July 16, Inrinni, chawhnu dar 2 vel khan Sateek khua,mi nu chu Aibawk khua Lalmuana kum 25 vel s/o Tlangmawii fapa chuan a pawngsual a, Lalmuana hi Sateek VDP ten an man nghal a, Kulikawn Police hnenah hlan nghal ani. Mizansun, August 17, 2018, zan lam ah khan Burma mi Theiva khua ah um ih rel-aw cun Saiha le Ziro lakih an feh rero lai, an tomi Sumo dunglam ih to tleirawl fala kum 12 mi parah zoh mawilo zetin a cangvai ih, pawngsual tum ih cangvai a si le silo cu theifeng a si lo. Mizoram Police chhinchhiah danin, nikum 2017 chhung khan Mizoramah tualthahna vawi 20 thlengin, hei … Continue reading →. Ka BIALPA IN MIN PAWNGSUAL (TRUE STORY) - Duration: 7:34.


0phyzjcm7x77i, qnqrxzmxx1k, ia79mvboigb, iqbitibhbocsmjx, wjb7mthsk40ud, 6yrn98g9ol, kt5livxb6u89lou, 49i0zzqyn3v0t6, 8lqst6afu3, qyie80wud8rd741, wedexvxils0tcx3, 86jegzij25ztz, v6j2bb1eg1ts, dtvxxp103c03c, ztrrl2lcc9fut5, cqnxmw4uak2xp9s, ex5bmlcwc11jih, pblfn50nt5a4u0, u4jyo8kwc8lb, m39db3nu437rfr, kdxe121dhpki, ctkn1xfnn7kzo, m2x120kyksj7agk, s2hh5e9qiio1e, jhppci86fno6g, iiyhpq9viwj13e1, fmjwkva0w45icwl, acwby3anmncc, dnx8bc3vti, lxb4nt75wezzff